AutoBackup er et betalt tillegg (en gratis 7-dagers prøveperiode er tilgjengelig) som gir deg følgende alternativer: daglig opprettelse av AutoBackup, status for gjenoppretting av sikkerhetskopi, full gjenoppretting av AutoBackup (filer; erstatningsalternativ), visning av detaljer for sikkerhetskopi og oppdatering av kontostatus etter gjenoppretting av sikkerhetskopi (hold statistikk og nettstedselementer oppdatert).
To AutoBackup-tjenesteplaner er tilgjengelige for StarlightTM VM:
1 daglig sikkerhetskopi (kun den nyeste) - Den første sikkerhetskopien opprettes automatisk innen 24 timer, og en ny opprettes daglig.
5 daglige sikkerhetskopier (siste 5 dager) - Sikkerhetskopier roteres automatisk, der den nyeste erstatter den eldste når grensen på 5 sikkerhetskopier er nådd.
Lagringsgrensen for AutoBackup-tjenesten tilsvarer størrelsen på VM-en din.
Tjenesten kan legges til i et StarlightTM VM-abonnement enten i abonnementets «Unbox»-fase, etter at du har utført oppsett av en virtuell maskin:

Eller etter kjøp av StarlightTM VM, direkte fra menyen StarlightTM Manager > delen AutoBackup > Add AutoBackup:

Vær oppmerksom på at kjøp av AutoBackup-lagring ikke kan refunderes (en gratis 7-dagers prøveperiode er tilgjengelig).
Etter at AutoBackup er lagt til VPS-en din, kan du administrere den fra fanen AutoBackup i StarlightTM Manager.
Derfra kan du også avslutte tjenesten ved å klikke på knappen med tre prikker:

Ved å klikke på tilleggstjenesten vises en delt meny til høyre, der du kan se faktureringsinformasjon om AutoBackup-abonnementet ditt, administrere faktureringssyklusen, aktivere/deaktivere automatisk fornyelse og finne sikkerhetskopiene som er opprettet for VM-en din:

Sikkerhetskopiene som er opprettet for VPS-en din, finner du i AutoBackup-delen av den delte menyen:

Ved å holde markøren over «i»-ikonet kan du sjekke noen nyttige detaljer om sikkerhetskopien, for eksempel dato for sikkerhetskopi, størrelse på sikkerhetskopi og ID for sikkerhetskopi:

Merk: Når AutoBackup-tjenesten er kjøpt for en VM, opprettes en sikkerhetskopi i henhold til planen innen de neste 24 timene. AutoBackup oppretter sikkerhetskopifiler (1 sikkerhetskopi hver dag) og roterer deretter ved å erstatte den eldste sikkerhetskopifilen med den nye.
Hvis det ennå ikke er opprettet noen sikkerhetskopier for VPS-en, vises en tilsvarende melding:

For å gjenopprette en sikkerhetskopi klikker du på knappen Restore ved siden av den nødvendige sikkerhetskopien:

Les advarselen, og hvis du forstår og bekrefter konsekvensene, klikker du på Yes, restore for å starte gjenopprettingsprosessen:

Du kan overvåke den pågående gjenopprettingsprosessen via fanen "AutoBackup" i menyen til StarlightTM Manager:
