Az AutoBackup egy fizetős kiegészítő (ingyenes 7 napos próbaidőszak érhető el), amely a következő lehetőségeket kínálja: napi AutoBackup létrehozás, a biztonsági mentés visszaállítási műveletének állapota, teljes AutoBackup visszaállítás (fájlok; csere opció), a biztonsági mentés részleteinek megjelenítése, valamint a fiók állapotának frissítése a biztonsági mentés visszaállítása után (a statisztikák és a weboldal-elemek naprakészen tartása).
Két AutoBackup szolgáltatási csomag érhető el a StarlightTM VM-hez:
1 napi biztonsági mentés (csak a legutóbbi) - Az első biztonsági mentés automatikusan elkészül 24 órán belül, és egy új mentés készül naponta.
5 napi biztonsági mentés (az elmúlt 5 nap) - A biztonsági mentések automatikusan rotálódnak, és a legújabb lecseréli a legrégebbit, amint az 5 mentéses korlátot elérik.
Az AutoBackup szolgáltatás tárhelykorlátja megfelel a VM-ed méretének.
A szolgáltatás hozzáadható egy StarlightTM VM-előfizetéshez akár az előfizetés „Unbox” szakaszában, a virtuális gép beállítása után:

Vagy a StarlightTM VM megvásárlása után közvetlenül a StarlightTM Manager menü > AutoBackup rész > Add AutoBackup útvonalon:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az AutoBackup tárhely megvásárlása nem visszatéríthető (ingyenes 7 napos próbaidőszak érhető el).
Miután az AutoBackup hozzá lett adva a VPS-edhez, a StarlightAutoBackup TM Manager lapjáról kezelheted.
Innen a hárompontos gombra kattintva a szolgáltatást is lemondhatod:

A kiegészítő szolgáltatásra kattintva a jobb oldalon megjelenik egy osztott menü, ahol megtekintheted az AutoBackup előfizetésed számlázási adatait, kezelheted a számlázási ciklust, be- vagy kikapcsolhatod az automatikus megújítást, és megtalálhatod a VM-edhez létrehozott biztonsági mentéseket:

A VPS-edhez létrehozott biztonsági mentések az osztott menü AutoBackup részében találhatók:

Az „i” ikon fölé húzva az egeret ellenőrizhetsz néhány hasznos részletet a biztonsági mentésről, például a mentés dátumát, méretét és azonosítóját:

Megjegyzés: Miután az AutoBackup szolgáltatást megvásároltad egy VM-hez, a biztonsági mentés az ütemezés szerint a következő 24 órán belül elkészül. Az AutoBackup biztonsági mentési fájlokat hoz létre (naponta 1 mentést), majd rotálja őket úgy, hogy a legrégebbi mentési fájlt lecseréli az újra.
Ha még nem készült biztonsági mentés a VPS-hez, egy megfelelő üzenet jelenik meg:

Biztonsági mentés visszaállításához kattints a szükséges mentés melletti Restore gombra:

Olvasd el a figyelmeztetést, és ha megérted és megerősíted a következményeket, kattints a Yes, restore gombra a visszaállítási folyamat elindításához:

A folyamatban lévő visszaállítási folyamatot a StarlightTM Manager menü „AutoBackup” lapján követheted nyomon:
